Om Calvin Keen

Det der optager mig allermest, er samtalen: “Samtalen der gør en forskel”.

Igennem mere end 20 år har jeg rådgivet ved at samtale med mennesker i alle aldre og i stort set alle situationer.

Jeg har en naturlig og insisterende lyst til at nå om bag ved det umiddelbare og komme ind til kernen af en udfordring, en problematik eller situation.

Jeg er stærkt præget af mine astrologiske uddannelse og de 1000 vis af samtaler i dette regi.

Jeg har arbejdet med den gode skarpe samtale, der gør en forskel, i mange forskellige former og sammenhæng og med alle typer af personer, fra børn og unge til gamle. Fra ansatte i og ledere af, små og store virksomheder, til prostituerede og indsatte kriminelle – altså en masse forskellige mennesker, der sjældent er så forskellige når det kommer til stykket.
0

Mine medfødte evner.
Jeg har opdaget for mange år siden, at jeg har en naturlig og meget stærk evne til at se og fornemme om bag ved det der bliver fortalt.

Når mennesker fortæller om dem selv og deres liv og jeg oplever at det ikke er i overensstemmelse med den person de virkelig er, så kan jeg fornemme det i samtalen.
0

For mig er den bedste beskrivelse af mine naturlige medfødte evner, at jeg er klartfølende.
Når jeg bruger denne evne i mine samtaler, så kan jeg ganske enkelt fornemme om samtalen er ‘sand’ eller den ikke er.

Det handler ikke om at lyve, men mere om bevidsthed og om det der bliver sagt er i overensstemmelse med det som personen er i sin sande natur.
Altså, er der overensstemmelse med det personen siger og det som personen er, INDE BAG VED, det umiddelbare.

Ofte er synspunkter og overbevisninger noget vi har tillært os fra opvæksten og det miljø vi er en del af og en stor del af disse overbevisninger, vaner og mønstre, er i virkeligheden ikke vores egne.
Det er her på dette niveau jeg arbejder bedst og det er her du finder DIN NØGLE TIL ET SUCCESFULDT LIV.

Med denne evne er jeg ganske enkelt i stand til at gå et “spadestik” eller to dybere i mine samtaler, end du normalt vil forvente.


Mange klienter har sagt:

Calvin er meget direkte og skarp og han bringer hurtigt samtalen ind til sagens kerne.
Han er god til at beskrive komplekse forhold i enkle og præcise billeder og metaforer.
Samtidig er han både empatisk, respektfuld og lattermild.
0

Min arbejdsmæssige erfaring.
Min arbejdsmæssige erfaring er så bred at jeg ikke vil beskrive den her, men blot nævne at den spreder sig fra børn, til unge mennesker og voksne. Fra daginstitutioner, til døgninstitutioner, til skoler, fængsler og psykiatrien til virksomheder og organisationer, samt optrædener i og på forskellige radio og tv stationer til magasiner og rådgivningsinstanser.
0
0
Mine uddannelser.
Mine uddannelser strækker sig over pædagogik og astrologien til flere forskellige psykoterapeutiske uddannelser.Når alt det er sagt, så står jeg tilbage med en mængde indsigt, faglighed og erfaringer jeg har formet på en måde, så det passer til den person jeg er i dag.


Mit fortsatte og primære redskab er kombinationen af samtalen og astrologien.
For mig er den psykologiske gren af astrologien stadig det mest enkle og samtidig skarpeste redskab der overhovedet eksisterer, når det kommer til at lave en personlig psykologisk profil.

Symbolikkerne og de mange tidscykler, som både astrologien og psykologien samstemmigt benytter sig af, er blevet en integreret del af min tænkning, som jeg benytter i mine samtaler.

Calvin Keen

0

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev her  →


For mig at se, så går vejen til en smukkere, rigere og gladere verden,
igennem at udleve vores drømme – at leve den vi er.
0

Hvis du vil læse endnu mere om hele mig, Calvin: KLIK HER