Anabella Rerup

Der var en fantastisk rejse. Livet er kun lige begyndt og et nyt kapitel i min livsbog, er begyndt. Jeg er beriget og bevæget. Jeg har fundet en flok kvinder og en super skøn mentor, som har været en vigtig del af min begyndelse. Jeg har lært utrolig meget om mig selv og hvad jeg i grunden er for en. Jeg har fået vist mit livs-skattekort og jeg har fået et sjældent indblik i, hvad jeg skal med mit liv. Jeg er åben og klar til at modtage livet. Alt ændrede sig inden i mig. Astrologien har fået en stor plads i mit hjerte. Og det har Calvin Keen Dossmann også. Han er dygtig, som sjældent er oplevet. Han er i særklasse og er utrolig vis på livet og dets aspekter. Jeg bukker mig i støvet og er meget taknemlig for den rejse han har ledt mig igennem. Jeg vidste slet ikke på forhånd hvad jeg skulle, men jeg har lært at stole på, at det jeg har i vente, er utroligt! Tak for at du ville være min guide. Tak, tak, tak.

Læs Anabellas blogindlæg om brug af astrologien i hverdagen: KLIK HER

Anabella RerupBlogger m.m.http://anabella.dk
Linda Hinze

Tak til Calvin Keen Dossmann og tak til de 7 skønneste damer !! Vi har sammen rejst med Star Life 1, en rejse i astrologiens forunderlige verden. Vi har fået grundig introduktion i planeter, stjernetegn og huse. Vi har lært hvordan vi tyder et horoskop, vores individuelle horoskop, der viser os vejen, hvor vi har en bred palet af muligheder, hvor vi hver især står stærkest ift det vi er kommet med. I stedet for at ville ud af de blinde veje i vores liv, tage de lette trygge løsninger og prøve at følge med strømmen skal vi anerkende det, vinke og gå forbi, gå videre til vores styrker og talenter, kaste hjertet afsted og følge efter det, resten af livet !! Vise ord fra Calvin, vores meget jordnære, skarpe, livskloge, utroligt humoristiske og ikke mindst dygtige astrologiske mentor. Den jeg er, det jeg føler som menneske, mine ønsker og det jeg drømmer om står skrevet i horoskopet, så tydeligt at modet og viljen til at ud leve mig er stærk og fri samt at det har givet mig en enorm ro. Af hjertet tak til rejseleder Calvin og de super dejlige damer på holdet, mine rejse kammerater der på hver deres måde og med hver deres historie, bidrager til min selv indsigt og udvikling på fineste måde. Det har været og er en fantastisk astrologisk og personlig rejse. Det overstiger alle mine forventninger. Humørikonet heart Humørikonet heart Humørikonet heart

Linda HinzeKok
Conni Catharina Helle
Jeg har lige afsluttet mit kursus hos Calvin og det har givet mig SÅ MEGET at arbejde videre med.

Det har været et kursus, hvor vi har grint og grædt (mest grint) samtidig med at vi har lært mangt og meget om astrologi, men i den grad også om os selv.

Så vil du gøre noget godt for dig selv, så vil jeg varmt anbefale dig et kursus hos Calvin Keen Dossmann

Conni Catharina Helle

Conni Catharina Helle