Her er mine kunders udtalelser

Tina Hee

Oplev succes – for hvor svært kan det være….?

Få en håndsrækning med en røvfuld af gode råd på den ”simple” måde.

Min oplevelse er, at Calvin har en utrolig evne til at skære ind til benet på en omsorgsfuld måde,
med humor og så er det let forståeligt – altså hvor svært kan det være.

Ægte succes handler om, at være autentisk og være i balance
og det mener jeg, at Calvin kan hjælpe dig med –   nemlig at finde dig selv.

http://www.tinahee.com/

Tina HeeKunstmalerhttp://www.maldigglad.dk
Saurabh Nanda

Hey Calvin!

I just want to congratulate you for the session we had yesterday.

You were so insightful and figured out things about me as if reading my diary.
I am truly impressed with your abilities.

I know you for sure you will achieve greatness in this venture.

Salute to you sir!

Saurabh NandaConsultant - International Products at Freelancehttps://saurabhnandatalks.wordpress.com/
Inge Halmø

Jeg er uddannet socialrådgiver og skygge- og relations coach hos Debbie Ford i USA. I mange år har jeg arbejdet med personlig udvikling, men de sidste 3 år har jeg arbejdet mere målrettet med min egen udvikling. Min passion med at hjælpe de dømtes børn og etablere egen virksomhed og kort tid efter få konstateret brystkræft, har i den grad udfordret mine evner og ressourcer. Trods lægernes anbefaling om operation og efterbehandling, har jeg takket nej og i stedet overgivet mig til at have tillid til mig selv og give slip på frygten for det ukendte. Den beslutning udfordre mig naturligvis fortsat og det er i lyset af denne udfordring, jeg opsøgte Calvin.

For mig har det været vigtigt, at Calvin har arbejdet meget med sig selv, at han er åben og ærlig, at han er i forandring og han hviler i sig selv.
De områder jeg ønskede mere klarhed over, var om mine styrker og svagheder inden for min kræftsygdom og i forhold til mit arbejde.

Trods det kun varede 60 minutter, så var det noget af en rejse, Calvin sendte mig ud på. Jeg kom til at stå ansigt til ansigt med min evne til at påtage mig for mange opgaver, at jeg vælger at have ”12 bolde i luften”, at tilpasse mig, at glemme mine egne behov, at jeg har for travlt, så jeg glemmer ”mellemregningerne”.

Calvin har en helt særlig evne til at videreformidle.

Inge HalmøSocial Entreprenør med Halmøhus
Grethe Vendelbo

Her på falderebet, efter 30 dage med dig som mentor, får du dette testimonial. Det kommer fra et ærligt hjerte.

Calvin du er skarp, kærlig og konfronterende.

Du ramte lynhurtigt kernen af min udfordring, og beskrev fortid og nutid, som om du har været tilskuer til mit liv.

Du formulerede en mulig fremtid, med og uden en indsats fra mig, og med dine skønne metaforer kunne jeg virkelig se begge scenarier for mig.

Det var ikke svært at vælge, men svært at være vedholdende, og ikke falde tilbage i gamle tankemønstre, men også her har du været en kæmpe støtte.

Uden dine (k)ærlige “spark”, og din ægte begejstring for mine fremskridt, var jeg helt sikkert ikke kommet så langt som jeg er.

Tak fordi du hjalp mig til at se og mærke min indre power og skønhed.

Grethe VendelboSelvstændig leder coach
 Jon Meyer

Allerede efter min første session med Calvin, kan jeg bare sige, at det var en fornøjelse at være i selskab med ham. Ikke mindst på grund af den professionelle tilgang han havde til sessionen og hans meget detaljeret forståelse for hvem er jeg. Vi fik talt om de udfordringer jeg har i livet generelt og her og nu.

Dette var så god en oplevelse at jeg kan kun varmt anbefale Calvin og hans arbejde. Han er dybt arrangeret og nærværende under hele sessionen og har en meget professionel tilgang til sit arbejde.

Jon MeyerSalgschef
Mette Hviid

Allerede fra jeg træder ind af døren, oplever jeg Calvins positive, smittende energi. Han virker interesseret og beroligende. 

Samtalen føles som en let small talk uden at miste seriøsitet og fokus.
Calvin formår at trække noget 3. ind, for at lette stemningen, som jeg finder ud af i løbet af samtalen. Han gør det for at fjerne fokus fra mit konkrete problem og nærme sig det med små skridt.
Selvom jeg skræmmes lidt af fornemmelsen af at blive set lige igennem, føler jeg mig tryg nok til at turde se på mine ”trolde”…..og på sigt ville se dem i øjnene.

Jeg ved godt at Calvin har en masse uddannelse og faglig viden bag sig, men min umiddelbare følelse er mere, at det er noget han kan helt naturligt og som han selvfølgelig erfaret gennem mange års arbejde med og interesse for mennesker.

 

Mette Hviid
Lotta Ahlfors
“Jeg har jeg været til mange forskellige former for coaching – men aldrig til noget der har ramt så præcist som min samtale med Calvin.
Jeg kunne springe timevis af forklaringer over fra min side, og i stedet med det samme, komme direkte ind til kernespørgsmålene – og sammen med Calvin arbejde mig frem til svarene.
Til tider en smule provokerende – men på en meget nænsom og omsorgsfuld måde.
Jeg kan varmt anbefale Calvin.”
Lotta Ahlfors
Maria Dinesen

“Calvin er et behageligt menneske. Calvin fandt hurtigt ind til den person jeg er.

Calvin gav mig redskaber til hvordan jeg som menneske kan få ‘krop og skjold’ til at blive en helhed med mig selv igen.
Calvin udfordrede mig også til at bruge sider af mig selv, som jeg ikke troede jeg havde en styrke i.
Det var en meget ærlig og personlig vejledning. Det har givet mig styrke og klarhed om hvad jeg skal arbejde videre med”.

Maria Dinesen
Bibbi Holmen Salling

Calvin gav mig indsigt, aha oplevelser og redskaber som jeg kan arbejde videre med.

Han formåede at få mig guidet og groundet allerede efter en session. Calvins livsvisdom og terapeutiske egenskaber kan jeg kun anbefale. Det var en stor oplevelse for mig.

Calvin er en mester!

Bibbi Holmen Salling
Pia Maria Manue

”Calvin har en sjælden evne til at se ind til sagens kerne og skære ind til benet. Super skarp og hjerteskærende omsorgsfuld i sin måde at hjælpe mig hjem til mig selv. Calvin er en sand magiker”

Pia Maria Manue